WWPW 2013

På lördag kommer jag återigen leda eventet Worldwide Photo Walk här i Trollhättan. Ett gäng glada fotografer, amatörer, proffs och allt där emellan samlas på lördagen för att ta en promenad i gott sällskap och fota och prata för att sedan sätta oss på O’learys för att ta en bit mat, kolla på bilderna och prata lite strunt!

Vill du bara med så är det helt gratis och det enda du behöver göra för att delta är att anmäla dig på följande sida: http://worldwidephotowalk.com/walk/trollhattan-trollhattan-sverige/

Klicka på den gröna knappen där det står “Join This Photo Walk” och följ instruktionerna, detta är som sagt helt ghratis och anmälan är för att jag ska ha full kontroll och koll på vilka som kommer att delta.

Tävlingen!

Varje deltagare får en Photo Walken chansen att skicka in EN bild som bidrag i en fototävling och här kommer några snabba riktlinjer:
– Fotot måste vara taget under Walken, inte före och inte efter.
– Fotot får redigeras, färger, kontrast, HDR… Hur man vill, bara bilden är tagen under walken!
Vinnaren utses av mig som Walk-ledare

Vinnaren i varje stad vinner en ebook (en bok som kan laddas hem och läsas på datorn, telefonen eller surfplattan), och det är “Scott Kelby’s Lightroom 5 Book for Digital Photographers” och man går sedan vidare till nästa delmoment i tävlingen, totalt så är det ett People’s Choice Award, 10 finalister och till sist the Grand Prize och priser här varierar väldigt stort men exempel är:

– Kamera: Canon EOS 70D
– Skrivare: Canon PIXMA PRO-1
– Medlemskap i Adobe Creative Cloud
– Wacom Intuos Ritplatta
– Objektiv: Tamron 24-70mm f/2.8 Di VC USD
– Lightroom 5
– 1 års medlemskap i NAPP (National Association of Photoshop Professionals)

och MYCKET mycket mer

Hoppas att vi ses på lördag!