Pappa fyller 60

Ja, igår den 27:e Oktober så fyldde min käre far 60 år, lite svårt att tro men tydligen är de sant! I början av året när det börjades prata om att han fyldde 60 samma år så var hans återkommande kommentar på ämnet oftast nåt i stil med “Ja och jag ska då rakt inte ha nåt kalas!” Medan jag och mamma alltid svarade med “Det ska du visst det!”. Jag och morsan är väl knappast kända för att ge med oss lätt, snarare tvärtom: att vi är lite smått envisa båda två så självklart vann vi på denna fronten och det blev kalas i lördags!

Festlokalen borta på Stavre bokades och alla förberedelser inför kalaset började: bord och stolar ställdes rätt, mängder med mat lagades och ljudsystemet sattes upp för kvällens trubadur som min morbror hade fixat dit.

RobertQvistPhotography-1-2

Vi blev totalt ungefär 26 personer och det blev en kväll med mycket skratt, en hel del gråt och mycket nostalgi! Som sagt bjöds det på mycket god mat som min mor hade lagat till, men även tårta, godis och snacks i massvis.

Trubaduren spelade kära klassiker som “Flickan och Kråkan”, “Whiskey in the Jar” och annat skoj och senare på kvällen så blev det tre framträdanden av folk från festen:

Först var det min syster Jeanette:
RobertQvistPhotography-17

Sen va de dags för kusin Denise och brorsdotter Anna-Maria:
RobertQvistPhotography-18

Och sist men inte minst va de min tur att entra scenen. Nervös som ett asplöv eftersom ja inte uppträtt för folk på allvar sen många år tillbaka och dels för att jag egentligen inte hade förberett mig det minsta innan kvällen, men det löste sig och jag är nöjd med vad ja fick fram 🙂
RobertQvistPhotography-19

Fler som gick steget upp på scenen var gammla grannen Dahlberg från Brålanda för att hålla lite tal och min farbror Anders för att berätta gamla historier om vilken illbatting farsan var i sin ungdom, väldigt roande måste jag säga!
RobertQvistPhotography-11

RobertQvistPhotography-16

Mer folk som var där var, Sara, min mormor med hennes man, min morfar, morbror, moster, syster och min bror med sin dotter. Mina gudföräldrar, farbror med fru, faster med gubbe, min farmor och kompisar till pappa, lokalen var full med skrattande och dansande människor och det var en oerhört trevlig kväll! Tack alla som kom dit och Grattis återigen älskade pappa <3

RobertQvistPhotography-2

RobertQvistPhotography-3

RobertQvistPhotography-4

RobertQvistPhotography-1-3

RobertQvistPhotography-5

RobertQvistPhotography-6

RobertQvistPhotography-7

RobertQvistPhotography-8

RobertQvistPhotography-9

RobertQvistPhotography-10

RobertQvistPhotography-12

RobertQvistPhotography-13

RobertQvistPhotography-14

RobertQvistPhotography-15

RobertQvistPhotography-20

RobertQvistPhotography-21

RobertQvistPhotography-22