Slut på fotokursen!

För er som missat detta så har jag under 10 veckors tid varit lärare för en grundkurs i foto på Studieförbundet Vuxenskolan i Trollhättan. Jag har tillsammans med 10 deltagare gått igenom hur en kamera fungerar, vad det är för skillnad på olika objektiv, vad som gör en bild bra och mycket mycket mer. Vi har dessutom vart ute och fotat vid ett tillfälle och kikat lite på att fixa till bilderna efteråt i Lightroom.

För mig var det väldigt nervöst de första gångerna eftersom jag blev tillfrågad väldigt hastigt eftersom den egentliga läraren hoppade av och jag blev tillfrågad att ersätta honom. Jag har aldrig lärt ut någonting innan och att nu göra det i nästan tre månader för tio personer var för mig lite nervöst.

Tio veckor senare kan jag säga att det har vart en väldigt rolig erfarenhet där jag fått träffa väldigt trevliga, nyfikna och härliga människor!

Som avslutning gav jag deltagarna en utvärdering att fylla i om hur de tycker att kursen var och i stora drag så tycker dom att jag var mycket duktig och trevlig lärare men lite för snäll ibland, får väl bättra på det tills nästa gång och bli lite mer “hårdkokt” haha 😉

Som tack fick jag en söt blomma och ett litet recept på lussekatter av dom, blev faktiskt väldigt rörd av detta måste jag medge!

kurs

Tack till mina kursdeltagare, det har vart väldigt kul att lära känna er!

kursdeltagarna

…Och för er som kan räkna så märker ni snabbt att det bara är 9 personer på bilden, tyvärr var en av deltagarna sjuk nu sista gången, typiskt…