Två fotografer, en studio!

Kom på att jag helt glömt att skriva en rad om förra lördagen som jag tillbringade i studion med Robban Rydén. Vi skulle ta lite bilder för ett kommande projekt som vi håller på med ihop som ni snart kommer att få se och vi lånade då jobbets studio för att leka lite och se vad vi kunde få fram.
Vi är två fotografer, vilket innebär att ingen av oss har så värst mycket erfarenhet om hur det är att vara på den utsatta sidan av kameran, jag fullkomligt hatar det! Jag tycker väldigt sällan att jag blir bra på kort när jag vet om att jag blir fotograferad och drar mig därför in i det sista för att hamna framför kameran, kanske därför man blev fotograf.. för att ha en ursäkt att inte vara med på kort? haha
Hur som helst så lekte vi runt med diverse ljussättningar och det var riktigt roligt! Vi fick en del bra bilder på både Robban och mig och Christian tog även några på oss båda ihop för vårt nya projekt. Som sagt en rolig dag och jag ser fram emot nästa gång vi ses och fotar!
Här är lite bilder från timmarna i studion:
RobertQvistPhotography-1-2
RobertQvistPhotography-2-2
RobertQvistPhotography-3-2
RobertQvistPhotography-4-2