Christmas Metal Symphony i Trollhättan

Igår var det lucia, fredagen den 13e och en sjuhelsikes hårdrocksnatt i Trollhättan när Christmas Metal Symphony besökte den lilla staden! Enligt vad jag hörde var det ungefär 500 personer som hade samlats på Arena Älvhögsborg för att bevittna denna legendariska konsert.

Joey Belladonna (Anthrax), Chuck Billy (Testament), Udo Dirkschneider (Accept), Floor Jansen (Nightwish) och Michael Kiske (Helloween) gjorde en gemensam konsert tillsammans med hårdrockbandet Metal Force 1 och den 32 man starka symfoniorkestern Magnum Opus Orchestra.

Alla dessa är väldigt stora namn inom hårdrocksvärlden men min personliga favorit är helt klart Floor! Nya sångerskan i Nightwish som har utseendet, rösten och alla moves som krävs för att få folk att fastna och bara njuta. Hon körde två låtar från Nightwish igår, Nemo och Phantom of the Opera och jag rös rakt igenom båda låtarna och alla artister gjorde riktigt bra ifrån sig tycker jag!

Kvällen och konserten var riktigt nice, har inte så mycket mer att säga faktiskt. It was awesome!