Populärast under 2013

Idag gör vi en liten återblick och här nedan finner ni en lista på de sju mest lästa artiklarna på min blogg under detta året. Varför jag väljer sju är just för att inte vara som alla andra och ta top fem och självklart också för att ni ska få mer kul att titta på! 😉

1. Christmas Metal Symphony i Trollhättan
Ett av de sista inläggen för i år men fruktansvärt populär! Man kanske inte ska vara allt för förvånad, det är ju trots allt hårdrock i Trollhättan, that’s the real stuff!

2. Circle of Conspiracy @ Backstage Rockbar
Konsertplåtning på Backstage är alltid intressant, denna gången med en fullpackad scen och skön energi på alla sju medlemmarna!

3. Girl Power
Enought said! Madde och Hanna hängde med ut för att testa mitt senaste speedlight-tillbehör och vi fick några kanonresultat som vi alla blev väldigt nöjda med!

4. Agnes @ Fallens Dagar 2013
Sveriges bästa vattenfestival, sol och värme och en lokal världsartist på scenen! Sommarspelningar är underbara!

5. Thundermother @ Sticky Fingers
Min andra plåtning på Sticky Fingers med detta bandet. Fem tjejer från tre olika länder, detta är Thundermother. Grymma brudar som spelar grym musik och röjer på scenen som om de aldrig gjort annat!

6. H.E.A.T. unplugged
Hårdrock i en rökig rockbar i all ära men en av de absolut bästa fotokvällarna för mig detta året var när grabbarna från H.E.A.T körde en unplugged-spelning på Backstage Rockbar och man hade tiden att njuta och ta det väldigt lugnt för att vara en spelning där

7. MejDej @ Åsebro Festplats
Åsebro festplats, massvis med folk och MejDej som spelar dansband. Detta är Dalsland i sitt esse!