2013: En sammanfattning

2013 har vart ett år fullt av fotograferande och det har fått mig att inse mer än någonsin att jag verkligen behöver ett nytt kamerahus! Så när den dagen kommer då jag har en fast anställning utan förutbestämd tidsbegränsning så är det en av de första sakerna jag kommer att köpa åt mig själv!

2013 började den fjärde januari i Göteborg med Gothenburg Sound Festival och slutade med Christmas Metal Symphony i Trollhättan på lucia och där emellan har jag hunnit fota på Brewhouse, N3, Sticky Fingers, Nöjesfabriken, Vara Konserthus, Backstage Rockbar, Hebeteatern i Trollhättan, Arena Vänersborg, Fallens Dagar, Knorrfest, Åsebro Festplats, Lisebergshallen och Arena Älvhögsborg. Med andra ord har det blivit allt från Dundrande hårdrock i den stora lokalen till mysig akustisk rock i den lilla rockbaren till dansband på en festplats mitt ute i Dalsland. Roligt år med totalt 51 fotade artister vilket är mer än dubbla antalet för förra året.

Ska jag slå detta antal under 2014? Man kan ju göra ett försöka iallafall! 😉

Mina starkaste minnen från året då?

Gothenburg Sound Festival på Trädgårn var ju givetvis roligt! Det började året bra med 8 artister och jag träffade mina kollegor Tessie och Sofia på Crank It Up för första gången!

Bobby Kimball på Sticky Fingers var såklart en grym kväll för mig som är ett riktigt stort TOTO-fan!

Mustasch i Vara med Camilla, var en kaotisk kväll som slutade lyckligt trots stort tvekande från oss båda!

Knorrfest och nio artister på en och samma dag var ansträngande men väldigt väldigt roligt och jag kommer absolut försöka få fotat där nästa år också!

H.E.A.T. Unplugged på Backstage Rockbar var en riktigt härlig kväll med grym akustisk musik och riktigt trevliga artister! Två spelningar under året med

ThundermotherSticky Fingers… Vad ska man säga mer än grymma brudar och grym musik? Hell yeah!

Christmas Metal SymphonyArena Älvhögsborg var såklart en big deal för mig personligen eftersom det var första gången jag såg Nightwish’s nya sångerska Floor Jansen live! En fotografiskt väldigt utmanande kväll men trevligt trots detta!

Dessa 7 tillfällen (utan någon speciell ordning) är helt klart de som jag har flest minnes och känslor efter!