Henrik Åberg – Elvis in Concert

Vänersborgs teater: Henrik Åberg tillsammans med Sweden Symphony Orchestra under ledning av Ulf Wadenbrandt.
Ja vad ska man säga mer än… grymt! Jag har alltid gillat Elvis musik trots att det mestadels är metal och hårdrock som hörs i mina högtalare här hemma. Skönt gung, medryckande låtar och en härlig energi på scenen är vad jag skulle sammanfatta denna afton med! Har enligt min egen vetskap aldrig sett Henrik live innan men vad finns det att säga mer än att han är en fantastisk Elvis-imitatör? Han har rösten, höfterna och utséendet i övrigt så vem som helst kan tro att The King himself har återuppstått.
2 timmar på teatern inklusive en halvtimmes paus var det som blev igår och trots det hemska ljuset att fota i så blev jag nöjd med resultatet! Det sköna med att ha 1,5 timmar att fota en spelning jämfört med att bara ha tre låtar som de flesta större arena-spelningarna är ju att man har tid att bara stå och njuta och fånga upp atmosfären!
Publiken var med från start och satt och gunga och klappade i takt. Mot slutet kom tändare och mobiler upp för att skapa ytterligare lite mysigare stämning och vid de sista låtarna så höjdes taket av vrål, applåder och stående ovationer. Publiken var nöjd och det var definitivt jag med!
När man hörde de första tonerna till In The Ghetto kan jag erkänna att det inte fanns många hårstrån som inte stod upp på kroppen! Helt klart min favoritlåt av Elvis!
Väldigt bra kväll med en trevlig artist och som vanligt lite röj på scenen när man har med Ulf att göra!
Här får ni några bilder att titta på, enjoy!


RobertQvistPhotography-2-2
RobertQvistPhotography-3-2 RobertQvistPhotography-52-2 RobertQvistPhotography-45-2 RobertQvistPhotography-41-2 RobertQvistPhotography-39-2 RobertQvistPhotography-32-2 RobertQvistPhotography-31-2 RobertQvistPhotography-28-2 RobertQvistPhotography-27-2 RobertQvistPhotography-26-2 RobertQvistPhotography-21-2 RobertQvistPhotography-18-2 RobertQvistPhotography-17-2 RobertQvistPhotography-15-2 RobertQvistPhotography-13-2 RobertQvistPhotography-7-2
RobertQvistPhotography-54-2
RobertQvistPhotography-56-2RobertQvistPhotography-91-2 RobertQvistPhotography-90-2 RobertQvistPhotography-88-2 RobertQvistPhotography-81-2 RobertQvistPhotography-79-2 RobertQvistPhotography-78-2 RobertQvistPhotography-76-2 RobertQvistPhotography-73-2 RobertQvistPhotography-71-2 RobertQvistPhotography-70-2 RobertQvistPhotography-69-2 RobertQvistPhotography-67-2 RobertQvistPhotography-65-2 RobertQvistPhotography-64-2 RobertQvistPhotography-63-2 RobertQvistPhotography-60-2 RobertQvistPhotography-59-2 RobertQvistPhotography-58-2 RobertQvistPhotography-57-2