Studioplåtning med Elma

I slutet av förra året så fick jag ett mail av ett par tjejer som gick en stylistutbildning och ville samarbeta med en fotograf för att få lite snygga bilder till ett examensarbete och det lät ju spännande så självklart sa jag ja till det! Nu några månader senare så sitter vi här med kanonbilder efter en färdig studiosession!
RobertQvistPhotography-1-2
I lördags var studion full med blixtar, smink och människor. Hade göteborgsbesök av Emrik över helgen så han var såklart där och hjälpte till som min assistent och jag måste säga att jag gjorde ett bra jobb! 😉 Till detta så hade jag Mikaela, Linnea och Emmelie som visade sig vara tre riktigt duktiga stylister! Och sist men absolut inte minst så hade vi modellen Elma som gjorde ett kanonjobb framför kameran som både bad om tips och kom med egna förslag vilket var kul. Vi hade kameran kopplad till en stor monitor vid sidan av lokalen så att vi alla kunde kolla och inspektera bilderna direkt på en större skärm än vad kameran kan bidra med.
Vi fick många bra bilder och här har jag valt ut de som jag personligen blev mest nöjd med.
Vad tycks?
 
RobertQvistPhotography-2
RobertQvistPhotography-4
RobertQvistPhotography-6
RobertQvistPhotography-9
RobertQvistPhotography-10