Konsert: Thundermother @ Backstage Rockbar

I fredags så var det dags för den efterlängtade spelningen på Backstage Rockbar i Trollhättan!
Thundermother skulle äntligen göra ett kärt återbesök på den lilla krogen mitt i stan och det var fullt med folk. Svetten kröp uppåt på väggarna, tjejerna rockade på med skön energi och jag fick äntligen testa min nya kamera på en livespelning! Fanns med andra ord inte mycket att klaga på om man säger så! Redan strax innan 20-tiden kom man dit för att hänga lite, suga in atmosfären och börja peppa upp innan scenpågång och man fick höra gitarrerna riffa fram Man with Blues, Shoot to Kill, Cheers och Rock ‘n’ Roll Disaster och trots att det finns få saker som jag älskar mer än att plåta en konsert så tog jag mig ändå tid att ta ner kameran ibland och bara njuta av showen! Fjärde gången jag ser tjejerna och fler kommer det helt klart bli!