Konsert: Afterbürner @ O’Learys

I lördags blev det en lite spännande kväll, jag begav mig med Annie till O’learys i Trolhättan för att för första gången plåta en konsert där. Trollhätte-bandet Afterbürner skulle skapa lite hårdrocksvibbar i en såpass sportig miljö som krogen ändå är. Jag tycker att bandet lyckades bra! Full fart på scenen och även i publiken både från åskådarnas del och från bandets del. Det var nämligen så att bandet inte kände för att vara på scenen hela kvällen utan sprang ut i publiken och spelade lite då och då. När vi äntrade lokalen satt där några försynta varelser vid ett bord framför scenen och de gjorde inte mycket väsen av sig. Men när det började närma sig scenpåsläpp så fanns där både sportfånar och metalheads framför scenen med en drink eller öl i handen. Andra gången jag fotade bandet och det lär inte bli sista gången för de är ett ganska tacksamt band att fota som anstränger sig lite för fotograferna och posar, tittar rakt i kameran o.s.v. vilket självklart är väldigt uppskattat!