Konsert: Thundermother @ Nöjesfabriken

Då var det dags igen! Thundermother på scenen och jag i fotodiket! Denna gången var det på Nöjesfabriken / Verket i Karlstad och just på denna lilla scenen har jag inte fotat en enda gång sen två år tillbaka då jag fotade Hammerfall vilket var lite nervöst för jag hade bara ett minne från den spelningen vilket var att ljuset var så kasst att jag knappt kunde göra nåt med bilderna på den tiden, men denna gången blev det bättre! Det kan ha vart ljuset som var bättre men kan också ha vart min nya älskade kamerautrustning som gjorde saken lite bättre.

Väl på plats så träffade jag Mr Bandbokare och DJ: Ola som körde sköna rocklåtar i baren och som höll stämningen på topp innan giget! Träffade också Peter i den stora dansklubben väggen intill som jag drog med till rätt lokal eftersom han såg så vilsen ut och så satte vi oss ner och snackade med varandra och några ur bandet innan det var dags för showen att börja.

Ytterligare två fotografer i diket men allt gick smidigt och fint ändå trots att det kanske var ett dike som inte var sådär jättestort, men helt klart godkänt! Efter mina tre låtar i diket med min Nikon D3s och ett 24-70/2,8 så ställde jag mig åt sidan och bytte till mitt 70-200/2,8 och för första gången så testade jag verkligen vad utrustningen klarar av under en spelning. Samma brus på ISO 6400 som på 1600 på min gamla D300 så jag är helt klart nöjd men vill såklart testa kameran snart igen för att försäkra mig om att jag inte hade ren tur 😉 haha
Tjejerna körde på bra och publiken som sakta men säkert växte sig större tjoade och hade sig rätt bra! Inte alltid lätt att få bilder från publiken men med telezoomen så funkade det allt bra ändå tyckte jag! Lite bilder från kvällen finner ni här nedanför: