Porträttsession med Kristian

Alltid kul med lite spontana träffar med vänner! I söndags direkt efter att Sara hade åkt hem så träffade jag Kristian som jag fotat några gånger innan och som ville ha lite nya bilder på sig själv i olika miljöer.

Vi begav oss till en liten gränd, en innergård och till sist nere vid bryggorna i centrala Trollhättan för att få lite olika bakgrunder. Inga specifika bilder var bestämda alls utan vi var mest ute för att ha roligt och roligt hade vi! Kristian är en väldigt underhållande person som har lätt för att skratta och skojja till saker och ting vilket såklart är trevligt när man är ute och flänger!

Utrustningen som jag tog med mig var följande: Kameran blev min D3s och jag tog med mig två objektiv; 24-70/2,8 och 70-200/2,8. Tog även med två speedlights, en SB-900 och en SB-910 tillsammans med en Lastolite Easybox för att få lite ljus på tillvaron. För att få den underbara färgen på bakgrunden på bilderna från bryggorna så använde jag mig av ett fluorescerande filter direkt på optiken, alltså inget photoshop där.

RobertQvistPhotography-3
RobertQvistPhotography-4
RobertQvistPhotography-7
RobertQvistPhotography-8
RobertQvistPhotography-9
RobertQvistPhotography-16
RobertQvistPhotography-18