Circle of Conspiracy – Konsertplåtning och Intervju

Lördagen den 3 Maj blev en fullspäckad dag med musiker!
Först ut på dagens schema var en bandintervju med Circle of Conspiracy! Som ni kan se på bilden här nedanför så körde jag och Roger på för fulla muggar! Softbox + paraply med videobelysning, tre kameror för att filma ur flera vinklar och vi hade dessutom externa Røde-mikrofoner för att spela in ljudet. Detta var första gången som vi någonsin gjorde detta och det kändes rätt nervöst trots all planering m.m.
RobertQvistPhotography-12
Intervjun gick – trots all nervositet – kanonbra! Var som sagt första gången jag någonsin intervjuat ett band men det var kul och jag skulle gärna göra om det! Ni som är sugna på att se intervjun har den här:

Senare på kvällen spelade bandet på O’learys i Trollhättan och då var jag självklart där och fotade, bilderna ser ni här nedanför!
RobertQvistPhotography-1
RobertQvistPhotography-2
RobertQvistPhotography-3
RobertQvistPhotography-4
RobertQvistPhotography-5
RobertQvistPhotography-6
RobertQvistPhotography-7
RobertQvistPhotography-8
RobertQvistPhotography-9
RobertQvistPhotography-10
RobertQvistPhotography-11