Konsert: H.E.A.T @ Backstage Rockbar

I lördags blev det ett svettigt besök på Backstage Rockbar i Trollhättan! H.E.A.T kom på besök och det var många som såg fram emot denna kväll när Erik och gänget skulle rocka loss!

Showen började 40 min sent (banden brukar gå på scen 23:00 på BS och idag blev det 23:40) men redan innan showen började så stod man och väntade vid scenen och värmen började kännas mer och mer. Inga musiker på scenen, ingen hoppade och skrikande publik men ändå så kände man hur svetten började komma fram som en dimma i lokalen. När bandet gick på var temperaturen i lokalen, trots de öppna dörrarna, rätt hög och luftfuktigheten var ännu högre.
Vi var tre fotografer på plats denna kvällen vilket inte alltid är det lättaste på såpass liten yta men vi turades om väldigt bra att fota och att stå vid sidan om scenen och att smyga runt varandra så det gick förvånansvärt bra måste jag säga!
Skön show med bra energi både från band och besökare och man fick sig allt några bra bilder som ni kan se här nedanför: