Konsert: Avenged Sevenfold @ Scandinavium

I tisdags bar det iväg för att plåta Avenged Sevenfold i Scandinavium åt CrankItUp.se. Tyvärr fick jag inte lov att fota förbanden Dead by April och Amaranthe vilket var väldigt tråkigt eftersom jag aldrig haft nöjet att fota Amaranthe och Dead by April är ett av mina absoluta favoritband… Men det blev en lyckad och spännande kväll trots detta! Fick fota de tre första låtarna (som vanligt) och de två första innehöll pyro vilket inte är fullt lika vanligt eftersom de flesta artister brukar vänta till mycket längre in i konserten innan de drar på detta! Eldarna hoppade och sprutade och det blev väldigt varmt i fotodiket bland alla de andra fotograferna (vi va knappt 10 fotografer i diket under spelningen). Kul att få testa på D3s:en i ett riktigt dike på en stor arena och komma ifrån alla de små trånga klubbscenerna! Ser fram emot nästa gång jag får chansen att fota på Scandinavium!