Konsert: In Flames + support @ Scandinavium

Över två månader sedan man fotade en livekonsert. Jag ska inte ljuga, det var nervöst. Och att gå från total vila till att helt plötsligt få chansen att få plåta grymma Göteborgsbandet In FlamesScandinavium kändes hur episkt som helst! Detta var en stor dag för mig eftersom jag har lyssnat på dom i många år och velat fota dom ett bra tag! Tre förband som i princip körde exklusivt med rött, blått eller grönt ljus och strobes i vissa fall. Inte det lättaste att fota men In Flames körde på från första sekund med pyroteknik som sköt konfetti över hela arenan och som fick hela stället att explodera i jubel. Fantastisk spelning med bra stämning och väldigt bra energi från scenen.

Efter spelningen gick jag och Olof till Bishops Arms på Avenyn och varvade ner med var sin öl och kollade igenom våra bilder. Vi måste sett väldigt seriösa ut med all utrustning vid det där lilla bordet haha!

Hur som helst, väldigt bra kväll, jag blev väldigt nöjd med bilderna jag fick och det är en fröjd äntligen kunna säga att man fotat In Flames! Dessa Göteborgare vill ja plåta fler gånger!

De två första förbanden (Wovenwar & While She Sleeps) hade som jag nämnde där uppe inget vidare ljus men Papa Roach hade desto bättre. Här kommer bilder på samtliga band!

In Flames

Papa Roach

While She Sleeps

Wovenwar