Mamma fyller 50

Ja i onsdags fyllde min underbara mamma 50 år så i lördags var det dags för fest med släkt och vänner. Långväga besök när även mina svärföräldrar från värmland kom för att vara med och fira mamma.

Festlokalen borta på Stavre hade precis som inför pappas 60-årsfest bokats och alla förberedelser inför kalaset började: bord och stolar ställdes rätt, mängder med mat och dryck ställdes fram och lappar för tipspromenaden som jag hade gjort sattes upp.
Totalt blev vi 24 personer under kvällen

Jag, mamma, pappa, Sara med föräldrar, min mormor, min morfar, morbror Chrille och Denise, moster Susanne och Johannes, min syster, mina gudföräldrar, farbror Anders och Gittan, faster Anette och Elving, min farmor, herr och fru Dahlberg och sist men inte minst herr och fru Persson. Lokalen var full med skrattande och glada människor och det var en oerhört trevlig kväll!

På småtimmarna fick jag efter ett par öl och nån whiskey modet att dra fram gitarren och köra en låt och folk tyckte ja kunde köra ett extranummer så de blev två Afzelius-låtar från mig denna kvällen. Kul att spela även om man tyvärr alltid är sjukligt nervös när man gör de inför folk trots att jag vet om att jag både spelar och sjunger bra. Annat va de i barndomen när man spela och sjöng för alla som ville höra såväl som alla som inte ville det haha

RobertQvistPhotography-1
RobertQvistPhotography-3

RobertQvistPhotography-4

“Ring en vän” är tydligen ett nytt moment under tipspromenader

RobertQvistPhotography-5Presentbordet

RobertQvistPhotography-7
RobertQvistPhotography-8
RobertQvistPhotography-9
RobertQvistPhotography-10
RobertQvistPhotography-11
RobertQvistPhotography-12
Vinnaren av tipspromenaden
RobertQvistPhotography-13
RobertQvistPhotography-14
RobertQvistPhotography-15
RobertQvistPhotography-16
RobertQvistPhotography-17
RobertQvistPhotography-18En av min och pappas presenter till mamma, ballongflygning!

RobertQvistPhotography-19
RobertQvistPhotography-20
Som sagt var det en jätterolig kväll!
Tack alla som kom dit och Grattis återigen älskade mamma <3