Porträtt med Sandra Zackrisson

Veckan efter nyår så fick jag det stora nöjet att köra en porträttfotografering med Sandra Zackrisson. Hon var hemma en snabbis över jul och nyår mellan sitt pluggande och arbetande i London så vi tog tillfället i akt att träffas och köra lite porträtt för hon kände att hon behövde några nya bilder på sig själv. Har fotat henne ett par gånger tidigare fast då under livespelningar i Brålanda och Göteborg så det var kul att köra lite vanliga portätt med henne.

Vi träffades på eftermiddagen precis när det började skymma. Det blåste svinkallt och var minst sagt ett hemskt väder att vara ute i. För min del var det givetvis inte så farligt eftersom jag mest frös om händerna men för stackars Sandra som skulle försöka att inte hacka tänder och se bra ut på bild så var det ju lite kämpigare.

Men hon klarade det galant och vi blev båda väldigt nöjda med bilderna vi fick. Och vi hade aldrig kunnat få dom utan Hanna’s hjälp! Det blåste som sagt ganska bra och att ha blixtar på stativ utomhus var helt uteslutet så Hanna var snäll och ställde upp och agerade VAL (voice-activated light stand) som flyttade blixten dit det behövdes direkt, vilket såklart var väldigt behändigt 😉 haha

Vi höll till på några olika platser ute på Spikön mitt i Trollhättan för att få med lite naturelement i bilderna som vattnet runt om, några klippor och några träd

En rolig eftermiddag som jag gärna gör om, oavsett väder!
RobertQvistPhotography-1
RobertQvistPhotography-2
RobertQvistPhotography-3
RobertQvistPhotography-4
RobertQvistPhotography-5
RobertQvistPhotography-6
RobertQvistPhotography-7