Konsert: Tribute to TOTO @ N3 Trollhättan

Igår tillbringades kvällen på N3 i Trollhättan där jag fotade spelningen Tribute to TOTO. Fantastiska ungdomar som hade satt ihop en härlig konsert med TOTO-musik som varade i nästan 2 timmar.
Sedan tidigare var det bara två personer i sammansättningen som jag kände sen innan och det var Erica Larsson som frontsångerska och Josefin Dahlqvist som för kvällen agerade körsångerska. Dock var de övriga i bandet väldigt bra musiker och jag njöt varenda minut av den goa TOTO-musik som flög ur högtalarna.
Stagebox på N3 var mer eller mindre full med folk som delade mitt intresse i bra musik och när man sprang längs bakre väggen för att få lite övergripande bilder så ska det ju medges att det var lite trångt strundvis 😉

Spelningens alla musiker:
Sång: Erica Larsson & Calle Lindvall
Kör: Josefin Dahlqvist & Sara Hallen
Keys: Peter Broström & Martin Klem
Gitarr: Gustav Linde
Bas: Daniel Nilsson Mäki
Trummor; Johan Carlsson
Percussion: Stefan Lillberg