Spontan plåtning med Madde

Igår så blev det en i högsta grad spontan porträttplåtning med Madde ute i kylan i Trollhättan. Hon fick för sig att hon ville bli fotad och jag är ju inte den som säger nej då! Dock var det väldigt mörkt ute och jag visste att vi skulle behöva blixtar för att man ens skulle se att det var Madde på bilderna så vi ringde och SMS:ade runt till lite folk men alla verkade för upptagna för att hjälpa oss. Lyckligtvis så hade snälla tomas lust att släppa sin stressiga tillvaro i TV-soffan för att följa med och hjälpa oss och det visade sig att det skulle börja blåsa en del så utan Tomas hade det inte gått att genomföra!
Vi drog oss bort mot bryggorna vid Trollhättans kanorklubb och lekte lite där och nä Madde och Tomas började frysa så drog vi in mot stan och tog några bilder på baksidan av Folkets Hus också. Väldigt nöjd med resultatet och sällskapet jag fick under denna kväll!