Konsert: Trollhättan’s 100-årsdag

Såhär kan det se ut när jag är ute och fotar i regnet. Inte veckert men funktionellt och billigt. Fotot är taget av Stefan Ljungwall!

Såhär kan det se ut när jag är ute och fotar i regnet. Inte vackert men funktionellt och billigt. Fotot är taget av Stefan Ljungwall

Lördagen den 20 augusti firades Trollhättan’s 100-årsdag med pompa och ståt. Anders & Claes Eriksson från Galenskaparna var på plats för att inviga den nya Roy & Roger-lekplatsen och senare på kvällen stod de på scenen och sjöng låtar från sin karriär. Efter sig i schemat hade dom Doug Seegers, Jill Johnson och Darin som alla uppträdde i regnet på torget.
Många i staden trotsade regnet och tyvärr var det många, som trots att de fick flera påminnelser från folket på scenen, tog upp paraplyer stora som hus och skymde sikten för andra längre bak. Väldigt respektlöst enligt mig. Vill man inte bli blöt, stanna då hemma! Ta på dig regnkläder och varma kläder så dör du inte av lite vatten ska du se.
Självklart så var det inte speciellt roligt med regn när man skulle ut och fota, det är ju trots allt elektronik som kan förstöras med lite otur.
Så till slut fick jag knalla hem (50m från torget, så ganska bekvämt) och ta på mig regnjacka och trä en plastpåse över kameran. Inte speciellt vackert men billigt, lätt och funktionellt helt klart! Måste se till att köpa ett riktigt proffsskydd för kameran snart..
Hur som helst, här får ni lite bilder från kvällen!

Anders Eriksson och Claes Eriksson från Galenskaparna

Doug Seegers

Jill Johnson

Darin