Konsert: Takida @ Liseberg

Ny månad, nya spelningar att se fram emot och nya upplevelser att njuta av.

I fredags begav jag mig till Göteborg ihop med Sara och mina föräldrar. Blev en liten sväng på stan och vi stannade till på Wei Wei på Nordstan för att äta lite mat. När vi var mätta och melåtna tog vi spårvagnen bort mot Liseberg för att fira in helgen med att se Takida uppträda på stora scenen.

Takida bjöd på en kväll med svett, blåtiror och ett jäklar anamma på Liseberg. Planen framför stora scenen var fullpackad med folk som trotsade de överhängande regnmolnen för att höra låtar som Better, Curly Sue och Don’t Wait Up där bandets sångare Robban hoppade ner i publiken och sprang runt och sjöng med sina fans.

En väldigt trevlig kväll med bra drag! Lite besviken på ljuset från en fotografisk synvinkel, frontljuset var i princip obefintligt och det var mest helrött eller helblått ljus (vilket är väldigt svårt att plåta i) så detta var helt klart en utmaning. Lägger man sen till att det var mycket rök på scenen så gör det ju inte saken direkt bättre.

Don’t get me wrong, som show i sig är det snyggt och coolt och som åskådare är det absolut inga problem att bjuta av showen, men som fotograf så skapar detta ganska mycket problem och svårigheter i att få snygga bilder (om man är så kräsen som jag är 😉 haha).

Hur som helst var det en väldigt bra kväll och det var riktigt kul att för första gången få plåta Takida live. Här kommer lite bilder 🙂