Konsert: Mustasch @ N3 Trollhättan

Ralf Gyllenhammar och resten av gubbarna i Mustasch har gett sig ut på turné. Igår stannade dom till i Trollhättan och körde ett gig på N3. Stage Boxen är ingen stor lokal och det kändes igår. 350 biljetter såldes slut på kort tid och lokalen fylldes ännu snabbare.

Denna kvällen fanns inget fotodike så det var bara att ställa sig där man fick plats… vilket inte var många fläckar på golvet. Till slut så lyckades man tränga sig igenom folkmassan och nässla sig in vid mixerbordet bredvid ljudkillen. Och där blev jag stående resten av spelningen. Perfekt höjd för att kunna fota över huvudet på alla taggade besökare och bekvämt och enskilt, ingen att trängas med.
Enda som kunde vart bättre för att få lite mer variation på bilderna hade vart om man hade haft med sig en telekonverter eller en längre teleoptik för att komma ytterligare lite närmare scenen, men other than that så var jag helt klart nöjd med vad jag hade att jobba med. Bilderna togs som vanligt när det gäller mina konsertbilder för crankitup.se och när man får stå orört under hela spelningen och inte bara tre låtar så blir det oftast på tok för många bilder för att det inte ska kännas som att man överdrivit. Men som vanligt vill man ju inte lägga upp allt för många bilder på nätet för då tröttnar folk snabbt på att bläddra så här har ni mina 29 bästa från kvällen!