Konsert: Asta Kask & Sator @ N3 Trollhättan

I lördags var det åter igen dags för konsertplåtning på N3. Kvällen bjöd på två band (gissar att du redan sett det i titeln på detta inlägg va? 😉 ) och dessa var Asta Kask och Sator. Precis som dagarna innan när Mustasch spelade så var Stage Boxen ganska full med folk. Under den spelningen fick jag stå bak vid mixerbordet hela kvällen bredvid ljudteknikern, denna kvällen stod det en videokamera där… Detta försvårade det hela för min del eftersom det inte finns nåt dedikerat fotodike och att stå i publiken och försöka att ens se banden med en kamera (och dessutom få massa folk som hoppar in i en hela tiden) är ingen höjdare. Som tur var så finns det snälla människor på plats och det gäller bara att veta vem man ska fråga! Jag frågade Mr. Blomstervall om det möjligvis fanns nån liten pall eller stol jag kunde sno och stå på och gömma mit bak i ett hörn. Han pep iväg nån minut och kom tillbaka med en riktig trappstege åt mig. Fick stå bakom baren lite åt sidan där personalen inte höll på att arbeta och jag kan lugnt säga att så mycket bättre kunde jag nog inte ha stått under denna kvällen. Avgör själva, bilderna från båda banden hittar ni här nere!

Asta Kast

Sator