Jag Plåtar Låtar #5 (Maj)

Månaderna susar förbi och vi är nu på del nummer 5 i “Jag Plåtar Låtar”.

Maj är ju som känt vårens sista månad innan sommaren kickar igång och vi ville därför få till en ganska varm och “fin” bild jämfört med bilderna från mars och april som båda har vart ganska hårda i stilen.

Vi bollade lite idéer och låtar men slutade på John Lennon “Imagine”. Textraderna som stod för den största inspirationen var “Imagine all the people living life in peace” och “You may say I’m a dreamer, but I’m not the only one”

När vi tänkte vidare på vad som symboliserar våren så tänkte vi väldigt snabbt på vitsippor och körsbärsträden som är i full blom och som folk vallfärdar för att få se och fotografera. Vi begav oss till Göteborg och gick runt mer eller mindre hela dagen. Frisk luft, strålande solsken och en allmänt härlig dag helt enkelt! Vi tog oss till Seminarieparken vid universitetet där det fanns en liten grusgång under ett gäng körsbärsträd där marken var fullkomligt täckt med löv från träden som blåste i vinden.
John Lennon Imagine Michelle Wilson
När vi va klara där tog vi oss bort till Slottsskogen där vi visste att det skulle finnas massa vitsippor och vi hittade ett litet ställe bland träden där vi bosatte oss en liten stund och där vi bl.a. lyckades få denna bilden:
John Lennon Imagine Michelle Wilson
Vad tycker du om våra tolkningar? Har du förslag på låtar du vill se oss tolka?
Kommentera här nedanför!

Modell: Michelle Wilson
Instagram: https://www.instagram.com/michellewilsson/
Youtube: https://www.youtube.com/user/Michimille
Assistent: Joella Johannesson
Facebook: https://www.facebook.com/JoellaPhoto/
Instagram: https://www.instagram.com/trolletj/