Konsert: Nightwish @ Partille Arena

Nightwish kommer till Partille Arena i Göteborg! Bandet som vart mitt favoritband sedan väldigt unga dagar sen ja började lyssna på dom nånstans i låg/mellan-stadiet. Har sett dom flertalet gånger live men aldrig fått chansen att fota dom. Nu ska dom

Sökte fotopass säkert en månad i förväg och hörde inte ett pip förrän eftermiddagen samma dag som spelningen va, alltså igår! På väg hem från jobbet när ja satt på bussen får jag ett mail om att jag är godkänd för att fota spelningen. Det var inte långt ifrån att man tjoade rakt ut på den fullsatta bussen.

Kommer dit, får mitt fotopass och blir förd genom gångar runt till scenområdet där vi fotografer får invänta klartecken att gå fram till scenkanten och börja fota. Tyvärr var det tre låtar som gällde precis som vanligt och trots att ja gärna hade stått där längre så innebar ju detta att ja fick stå och njuta av resten av spelningen tillsammans med Madde, Virre, och Alex. Vilken show! Dark Chest of Wonders, Wish I Had an Angel, Élan, The Carpenter, Nemo, Slaying the Dreamer och som avslutning Ghost Love Score, min absoluta favoritlåt med Nightwish! 12 minuters ren och skär lycka och kärlek!