Dead by April – Trädgårn, Gothenburg (2019-05-01)

1 Maj, Dead by April, Trädgårn, Göteborg! DBA har vart ett av mina favoritband i dryga 10 år och det var det första bandet jag plåtade när jag hade köpt min första egna systemkamera. 2009 på Sticky Fingers var min första “riktiga” konsertplåtning och nu såhär 10 år senare har man nu fotat bandet totalt 5 gånger.

9 av 10 gånger när man fotar spelningar så är det att stressa under 3 låtar för att få sina bilder och sen blir man utjagad av nån vakt eller liknande. Den där sista gången dock när man kan springa runt i fotodiket under HELA konserten och fota bäst man vill samtidigt som man sjunger med i 95% av låtarna och bara njuter, då skiter man totalt i ömmande ryggar och knän som tar stryk. Då har man riktigt kul! Samma sak va de under Chugger‘s spelning här samma kväll, vi fotografer hade tillgång till diket så länge vi ville! Schyssta killar!