Back to the 90s – Trädgår’n, Gothenburg (2020-02-07)

I fredags var det fullt ös på Trädgår’n i Göteborg. Nostalgikvällen “Back to the 90s” lockade till sig människor i allt från nyblivna 18-åringar till pensionärer som ville återuppleva ett av de absolut bästa årtiondena i historien.

Först ut var E-Type som med odödliga klassiker fyllde lokalen, bjöd publiken på shots och fick golvet att gunga i takt till Russian Lullaby, Life, Eurofighter och många fler favoriter. Kvällen avslutas såklart med This is the Way och vid detta laget har Linda Bengtzing sprungit upp på scenen med en mikrofon och gjort gänget sällskap med sin härliga röst! En dryg timme av ren eufori och ett väldigt taggat folkhav.

Kvällens “pausunderhållning” före och efter E-Types spelning roddades av Mr Dee som körde många gamla trallvänliga klassiker som man kunde texten till på tok för bra med tanke på att låtarna va 20-30 år gamla. Usch va gammal man börjar bli haha!

Avslutningsakten för denna 90-talskväll var DJ-duon Rob´N´Raz som hade med sig D-Flex. Aldrig hört talas om någon av dessa artister tidigare men de hade helt klart skön energi på scenen bra låtar.