Konsert: The Unguided @ Backstage Rockbar

I fredags så bar det återigen iväg till Backstage Rockbar i Trollhättan för att fota band, denna gången var det The Unguided som skulle uppträda och för er som följer mig flitigt så vet ni att jag fotat detta band en gång innan, då som förband till Dead by April i Göteborg i vintras.

Men denna gången så körde de själva inne på Backstage och det var en fantastiskt spelning! Tre fotografer i ett redan litet “dike” som blev ännu mindre än vanligt då bandet hade två stycken lådor framför scenen för att ställa sig på under giget, men trots detta gick det fint att trängas i diket, mysigt om inte annat!

Bandet körde på kanonbra, publiken var vild, svetten droppade från taket från första tonerna och som fotograf mådde man allmänt awesome! Har i ärlighetens namn inte lyssnat mycket på bandet nån gång egentligen men det är ett skönt gäng som lirar väldigt gött och efter dessa två gig har man fått lite mersmak så deras låtar kommer helt klart att spelas en del på Spotify i framtiden och jag hoppas på att få chansen att få fotografera dom snart igen!