Konsert: Bruce Springsteen @ Ullevi

Det är måndag, midsommar är över och det är dags för ytterligare en spelning på Ullevi i Göteborg! Bruce Springsteen and the E Street Band körde sitt gigantiska set på ca 3,5 timme inför ett välfyllt Ullevi. Detta var den första av två extrakonserter som kommer hållas i sommar.

Fotomässigt var detta väldigt annorlunda från senaste Maiden-spelningen för idag fick vi fotografer inte stå i fotodiket. Denna gången fick vi stå i en liten media-inhägnad en bit bvad bland ståplatsbesökarna. Idag var det 70-200-optiken som gällde hela tiden och dessutom hade jag med mig Nikon’s telekonverter som dubblar brännvidden så jag stod med ett 140-400. Utan denna konvertern hade det nästan inte funkat alls känner jag så det var tur att den var emd i väskan. Min fotostil är ju lite tightare bildutsnitt med mer inzoomat på personen så att ha med en halv scen i en bild är inte allt för vanligt. Men jag är nöjd med bilderna jag lyckades få och det var en trevlig pratstund i diket med de andra fotograferna. Träffade bl.a. en kille från Aftonbladet som jag snackade med en stund innan showen började.
Anyhow, här är bilderna, mycket nöje!